Aanmeldingsformulier

Training: Moeiteloos Motiveren (vo) VO wordt je gratis aangeboden door de samenwerkingsverbanden Qinas en Unita.

Na inschrijving ontvang je een inschrijfbevestiging. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je één of meerdere herinneringsmails waarin de definitieve locatie en eventueel aanvullende informatie worden gedeeld.

Wel aangemeld, maar niet tijdig afgemeld? Dan brengen wij, onder voorwaarden (een te late afzegging (korter dan 48 uur voor aanvang) of een no-show), kosten in rekening. De kosten á € 25,- brengen we bij je schoolbestuur in rekening. Van dit bedrag maken we één extra professionaliseringsbijeenkomst mogelijk.

Afmelden zonder kosten kan door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Qinas en Unita

  Door middel van inschrijving geef je toestemming voor het verwerken van jouw gegevens. De ingevulde gegevens worden uitsluitend gebruikt in onze verwerkingsketen en worden niet gedeeld met derden, anders dan nodig is voor het gebruik van administratie of andere wettelijk voorgeschreven doelen. Hierbij worden de wettelijke bewaartermijnen aangehouden. Je kunt contact opnemen met event@gameeleon.nl voor jouw recht op inzage en wissen van gegevens. Voor vragen en opmerkingen over privacy kun je terecht bij de functionaris voor de gegevensbescherming: privacy@qinas.nl
 • Groter dan de som

  Speel het spel ‘Groter dan de som’

  En leer binnen multidisciplinaire overleggen (MDO) van elkaars kennis, ervaringen en perspectieven!

  Hoe krijg je met elkaar beweging in complexe casuïstiek? Door samen te werken en goed te communiceren. Gedragswerk en Steunpunt Passend Onderwijs hebben de serious game ontwikkeld: Groter dan de som. Spelers van dit spel worden uitgedaagd op de competenties samenwerken en communicatie. Competenties die ook nodig zijn binnen een multidisciplinair overleg. Spelers werken – net als in een MDO – samen vanuit verschillende rollen en hebben elkaar nodig om het doel te behalen.

 • Eerste Hulp Bij Taal posters

  Steeds meer basisscholen krijgen te maken met een grote toestroom van nieuwkomers in de klas. Deze kinderen komen vaak de school binnen zonder dat zij de Nederlandse taal kennen. Om de leerlingen en leerkrachten op weg te helpen ontwikkelde Het ABC een aanwijsposter om te helpen bij de communicatie.
  Download hier de Eerste Hulp Bij Taal (aanwijs-)posters. Hang de Nederlandse versie op in de klas en deel de poster met de taal die thuis wordt gesproken met de leerling/ouders. 

  De poster is momenteel verkrijgbaar in 6 talen, meer talen zijn in de maak.

  Downloads:

  Nederlands
  Engels
  Spaans
  Turks
  Pools
  Arabisch

 • Hoe heet je ook alweer?

  Iemand stelt zich voor, je hebt een leuk gesprek, maar stiekem ben je de naam alweer vergeten als je elkaar gedag zegt. Veel mensen hebben er moeite mee: het onthouden van namen. Tijdens een telefoongesprek, een zakelijke afspraak of op verjaardagen – vaak gaat iemands naam het ene oor in en het andere weer uit. Hoe komt dit? En wat kun je doen om niet keer op keer te hoeven vragen: ‘Hoe heet je ook alweer?’

  Het artikel is gebaseerd op hoofdstuk 4 uit Breinfitness van Noëlle Kamminga. 

   

 

Professionaliseringsplatform
passend onderwijs


Voor onderwijsprofessionals
in de regio Gooi en Vecht

VO     035 526 94 81

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Qinas
Burgemeester de Bordesstraat 80
1404 GZ  Bussum

Nieuwsbriefinschrijving VO

PO     035 800 10 11

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Unita
Noordereinde 54F
1243 JJ  ’s-Graveland

Nieuwsbriefinschrijving PO