Aanmeldingsformulier

Handreiking voor verrijking (po) (PO) wordt je gratis aangeboden door de samenwerkingsverbanden Qinas en Unita.

Na inschrijving ontvang je automatisch een inschrijfbevestiging. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een of meerdere herinneringsmails waarin de definitieve locatie en eventueel aanvullende informatie worden gedeeld.

Wel aangemeld, maar niet tijdig afgemeld? Dan brengen wij, onder voorwaarden (een te late afzegging (korter dan 48 uur voor aanvang) of een no-show), kosten in rekening. De kosten á € 25,- brengen we bij je schoolbestuur in rekening. Van dit bedrag maken we één extra professionaliseringsbijeenkomst mogelijk.

Afmelden zonder kosten kan door een e-mail te sturen aan events@gameeleon.nl.

  Door middel van inschrijving geef je toestemming voor het verwerken van jouw gegevens. De ingevulde gegevens worden uitsluitend gebruikt in onze verwerkingsketen en worden niet gedeeld met derden, anders dan nodig is voor het gebruik van administratie of andere wettelijk voorgeschreven doelen. Hierbij worden de wettelijke bewaartermijnen aangehouden. Je kunt contact opnemen met event@gameeleon.nl voor jouw recht op inzage en wissen van gegevens. Voor vragen en opmerkingen over privacy kun je terecht bij de functionaris voor de gegevensbescherming: privacy@qinas.nl

Achtergrond

Hoewel er steeds meer aandacht is voor hoogbegaafdheid in het onderwijs, blijft het lastig om goed in te schatten wat dit in de praktijk betekent voor leerling en leerkracht/docent. Hoe herken je een hoogbegaafde leerling en hoe kun je vervolgens het onderwijs geven dat bij hem of haar past, dat uitdaagt maar dat gelijktijdig eventuele lacunes in de basiskennis weet te vullen? De ene hoogbegaafde leerling is de andere niet: sommigen weten op slimme wijze hun dyslexie te verbloemen, bij anderen verhindert de dyslexie juist de bevestiging van hoogbegaafd zijn. En wat te denken van storend en demotiverend gedrag met slechte prestaties? Ook dat kunnen kenmerken zijn van een hoogbegaafde leerling, hoe tegenstrijdig dit ook lijkt. 

Wat is hoogbegaafdheid precies? Welke andere factoren/kenmerken spelen, naast hoge intelligente capaciteiten (IQ hoger dan 130), een rol? Hoe herken je mogelijke hoogbegaafdheid bij een leerling en wat kun je als docent vervolgens doen om ervoor te zorgen dat dit kind zich optimaal kan ontplooien?

 

 

Professionaliseringsplatform
passend onderwijs


Voor onderwijsprofessionals
in de regio Gooi en Vecht

VO     035 526 94 81

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Qinas
Burgemeester de Bordesstraat 80
1404 GZ  Bussum

Nieuwsbriefinschrijving VO

PO     035 800 10 11

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Unita
Noordereinde 54c
1243 JJ  ’s-Graveland

Nieuwsbriefinschrijving PO