Aanmeldingsformulier

Waarom doet ie zo (po-vo)? (POVO) wordt je gratis aangeboden door de samenwerkingsverbanden Qinas en Unita.

Na inschrijving ontvang je automatisch een inschrijfbevestiging. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je twee herinneringsmails waarin de definitieve locatie en eventueel aanvullende informatie worden gedeeld.

Wel aangemeld, maar niet tijdig afgemeld? Dan zijn wij genoodzaakt € 25 administratiekosten bij je school(bestuur) in rekening te brengen. Afmelden zonder kosten kan tot uiterlijk een week voor aanvang, door een e-mail te sturen aan event@gameeleon.nl.

  Door middel van inschrijving geef je toestemming voor het verwerken van jouw gegevens. De ingevulde gegevens worden uitsluitend gebruikt in onze verwerkingsketen en worden niet gedeeld met derden, anders dan nodig is voor het gebruik van administratie of andere wettelijk voorgeschreven doelen. Hierbij worden de wettelijke bewaartermijnen aangehouden. Je kunt contact opnemen met event@gameeleon.nl voor jouw recht op inzage en wissen van gegevens. Voor vragen en opmerkingen over privacy kun je terecht bij de functionaris voor de gegevensbescherming: privacy@qinas.nl

Achtergrond

Geef me de 5

Auteur: Colette de Bruin
Uitgever: Graviant Educatieve
Nederlands
14e druk
ISBN 9789075129649
november 2009
192 pagina's

Samenvatting

Het boek "Geef me de 5" is geschreven naar ouders en opvoeders toe. Een kind met autisme op voeden en begeleiden, HOE doe je dat? Daar gaat dit boek over. Het is geschreven vanuit de behoefte aan duidelijkheid en voorspelbaarheid die het kind met autisme nodig heeft. Het kind vraagt als het ware van ons: "Geef me de 5". Of anders gezegd: WAT is mijn taak, HOE voer ik hem uit, WAAR vindt het plaats, WANNEER moet ik het doen en WIE is erbij betrokken? Al lezende leert men deze wijze van handelen te hanteren, doordat er uitleg wordt gegeven over wat de gevolgen van de stoornis voor het kind kunnen zijn. Daardoor ontstaat er langzaam bij de lezer het inzicht. Dit noemt de schrijfster: "de auti-bril opzetten". Door deze auti-bril op te zetten kun je eigenlijk pas zien HOE het kind denkt zodat je, als ouder/begeleider, daarbij op een passende wijze kunt aansluiten. De schrijfster Colette de Bruin-Wanrooy, is werkzaam als trainer en ambulant begeleider in gezinnen waar sprake is van kinderen met autisme die al dan niet een verstandelijke handicap hebben.

Professionaliseringsplatform
passend onderwijs

VO     035 526 94 81

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Qinas
Burgemeester De Bordesstraat 80
1404 GZ  Bussum

Nieuwsbriefinschrijving VO

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

PO     035 800 10 11

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Unita
Laapersboog 9
1213 VC Hilversum

Nieuwsbriefinschrijving PO

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen